Toppfält: innehåll

Vi välkomnar vår nya medarbetare, Caroline!

Grönyte Konsult växer och vi välkomnar nu vår dotter till företaget. Caroline kommer till en början att stärka upp med sina erfarenheter inom kommunikation och på längre sikt kommer hon även att ta över verksamheten, när Monica känner sig redo för pension. 

Caroline har lång erfarenhet av att arbeta med kommunikation och marknadsföring och går till en början in i teamet som Marknadsansvarig. 

Det känns riktigt kul, Caroline kommer in med massor av energi och nytänk, säger Monica Andersson, VD Grönyte Konsult. Det blir lite av en nytändning även för mig. Vi delar samma filosofi och värderingar så de här nya visionerna går helt i företagets linje. Jag är stolt över den verksamhet vi byggt upp och det är ärofyllt att det finns ett intresse att ta över på sikt.

– Det är nytt och spännande kapitel för mig. En helt ny bransch och mycket nytt att lära. Jag blir imponerad varje gång det ringer in en kund och jag hör vilken kunskap Monica besitter gällande både verktygen, användningen och kunderna. Det ska bli väldigt roligt att få möjligheten att arbeta tillsammans och kombinera våra styrkor och erfarenheter. 

Caroline, vad gör du när du inte arbetar? 
– Jag spenderar mycket tid i naturen, gärna längs en skogsstig både till fots och på cykel. Sen fångar jag gärna ögonblick genom kameralinsen som följer med vart jag än går. Natur är fint att fota och det är något speciellt att få möjlighet att spara någon annans känslor genom en bild. 

Finns det något du ser fram emot? 
– Självklart ser jag fram emot ett normalläge igen efter den här Coronaperioden och det ska bli kul att få träffa kunder på mässor och event igen. Sen ser jag även fram emot att få vara med på nästa resa till Japan, det ska bli väldigt spännande att få träffa våra japanska kollegor och leverantörer och att få se produktionen av våra verktyg.   

sök
Varukorg
Knapp, skrolla upp