skip to Main Content

Kom och träffa oss!

Om du är intresserad av att träffa oss eller titta närmare på våra produkter är det ett utmärkt tillfälle att besöka oss på någon av de mässor som vi ställer ut på. För att komma närmare våra kunder deltar vi på flera mässor runt om i landet. Här nedan kan du läsa mer om de inplanerade mässorna.

Är din trädgårdsförening, klass eller annan form av grupp intresserade av våra produkter och vill att vi ska besöka er för en demonstration är du varmt välkommen att kontakta oss med en förfrågan. 

Hoppas att vi ses!

Mässor och evenemang

Statusinformation – Mässor – Coronaviruset

Mot bakgrund av regeringsbeslutet om att begränsa större folksamlingar i syfte att minska risken för spridning av Coronavisuset (COVID-19) har många av de inplanerade trädgårdsmässorna och eventen ställts in.

För oss på Grönyte Konsult är säkerheten och hälsan för våra medarbetare och kunder högsta prioritet. Vi ser det som vårt samhällsansvar att noga följa myndigheternas beslut i fråga om coronaviruset och har sedan en tid vidtagit åtgärder för att förebygga risken för smittspridning.

Som andra följer vi utvecklingen av den unika situationen vi alla står inför och ber er ha förståelse för eventuella förändringar i läget. Regeringens beslut, som gäller tills vidare, innebär att den tillåtna gränsen för antalet deltagare sänks från 500 till 50 personer. 

Vi kommer därför inte, så länge beslutet gäller, att genomföra eller medverka på några fysiska arrangemang med fler än 50 deltagare. De mässor som hittills påverkats av de nuvarande reglerna arbetas det intensivt med för att hitta nya tillfällen till. Många har redan nu nya, fastställda datum.  För den senaste informationen, vänligen besök respektive mässa/evenemangs hemsida.

Vi känner stor tilltro för regeringens och samarbetspartiernas agerande. Vi ser fram emot lösningar och en ljusare tid utan Corona. Förutom de inställda mässorna så rullar verksamheten i Sverige på och produktionen och leveranserna från Japan fortsätter som vanligt. Var rädd om varandra så ses vi igen på mässor och evenemang när denna virusperiod är över!

Skog och lantmässan

Skog & Lantmässan

14-16 aug 2020, Sala Ösby Naturbruksgymnasium INSTÄLLD

Premiär för Sveriges nya mässa för de gröna näringarna: Skog & Lantmässan. Här lyfts de gröna näringarna fram under tre mässdagar på Ösby Naturbruksgymnasium i Sala. Mässans olika temaområden är: skog, lantbruk, energi, jakt, fiske, närproducerad mat, ekoturism, djur.

Öppettider Fre 12-17, lör 10-16, sön 10-16
Entré Vuxen 80 kr, 2-dagar 100 kr, barn 6-16 år 20 kr
Plats Ösby Naturbruksgymnasium, Sala

Läs mer Skog & Lantmässan

Svenska trädföreningen

SM i trädklättring

NYTT DATUM: Hösten 2020.

Mer information kommer längre fram.

Svenska trädföreningen

Träddagarna 2020

4-5 november 2020, Uppsala, Konsert & Kongress

Träddagarna är Svenska Trädföreningens största arrangemang. En konferens för alla som arbetar med träd.

Varje år arrangeras Träddagarna, vilken vanligtvis pågår under två dagar med en dag dedikerad åt internationella talare och en åt svenska talare. Deltagarantalet ligger vanligtvis på runt 350 personer och här finns även utställare som visar upp sina produkter.

Öppetider: Onsdag kl 08.00-17.00 samt konferensmiddag, Torsdag kl. 08.45-16.45
Fullständigt program och anmälan släpps 1 maj 2020

Läs mer Träddagarna

Bushcraft festivalen

Bushcraftfestivalen

NYTT DATUM: 4-5 september 2021, Skinnskatteberg

Festivalen kommer under 2021 att hållas tillsammans med Vildmarksmässan Skinnskatteberg i det natursköna Bergslagen.

Sveriges största publika internationella event med Bushcraft som fokus. Festivalen strävar efter att på ett brett och inkluderande vis gynna den svenska och den utländska bushcraftscenen i en kreativ, hållbar och inspirerande riktning. Evenemanget planeras och genomförs av en ledningsgrupp, en arbetsgrupp och en funktionärsgrupp.

Läs mer Buschcraftfestivalen

Close search
Back To Top