Toppfält: innehåll

Kom och träffa oss!

Om du är intresserad av att träffa oss eller titta närmare på våra produkter är det ett utmärkt tillfälle att besöka oss på någon av de mässor som vi ställer ut på. För att komma närmare våra kunder deltar vi på flera mässor runt om i landet. Här nedan kan du läsa mer om de inplanerade mässorna.

Är din trädgårdsförening, klass eller annan form av grupp intresserade av våra produkter och vill att vi ska besöka er för en demonstration är du varmt välkommen att kontakta oss med en förfrågan. 

Hoppas att vi ses!

Mässor och evenemang

Statusinformation – Mässor – Coronaviruset

Mot bakgrund av regeringsbeslutet om att begränsa större folksamlingar i syfte att minska risken för spridning av Coronavisuset (COVID-19) har många av de inplanerade trädgårdsmässorna och eventen ställts in.

För oss på Grönyte Konsult är säkerheten och hälsan för våra medarbetare och kunder högsta prioritet. Vi ser det som vårt samhällsansvar att noga följa myndigheternas beslut i fråga om coronaviruset och har sedan en tid vidtagit åtgärder för att förebygga risken för smittspridning.

Vi känner stor tilltro för regeringens och samarbetspartiernas agerande. Vi ser fram emot lösningar och en ljusare tid utan Corona. Förutom de inställda mässorna så rullar verksamheten i Sverige på och produktionen och leveranserna från Japan fortsätter som vanligt. Var rädd om varandra så ses vi igen på mässor och evenemang när denna virusperiod är över!

Bushcraft festivalen

Bushcraftfestivalen

NYTT DATUM: 3-4 september 2022, Skinnskatteberg

Festivalen kommer under 2021 att hållas tillsammans med Vildmarksmässan Skinnskatteberg i det natursköna Bergslagen.

Sveriges största publika internationella event med Bushcraft som fokus. Festivalen strävar efter att på ett brett och inkluderande vis gynna den svenska och den utländska bushcraftscenen i en kreativ, hållbar och inspirerande riktning. Evenemanget planeras och genomförs av en ledningsgrupp, en arbetsgrupp och en funktionärsgrupp.

Läs mer Buschcraftfestivalen

sök
Varukorg
Knapp, skrolla upp