Toppfält: innehåll

Monica_Japansk-kvalitet-pa-vagGrönyte Konsult AB har varit verksamt i trädgårdsbranschen sedan 1979 och haft agenturen för japanska Silkysågar i över 30 år. Vi saluför även japanska proffssekatörer från Golden Star och japanska blomsaxar från Chikamasa. Alla våra varumärken håller högsta kvalitet – såväl för proffs som privatpersoner.

Det var trädgårdsläraren på Vassbo, Lars Åkerström, som grundade företaget. Han hade lyckats vinna japanernas förtroende på en trädgårdsmässa i Köln och fick år 1991 agenturen för de japanska Silkysågarna i Sverige, Norge och Finland. Grönyte Konsult var deras första kund utanför Japan. När Lars behövde förstärkning i företaget frågade han postkassörskan Monica Hagberg Andersson om hon ville byta jobb. Monica fick jobbet som ekonomiansvarig och säljare hos Grönyte Konsult. Efter tio år i företaget tog Monica över verksamheten 2010.

Idag drivs Grönyte Konsult av Monica Hagberg Andersson och Thomas Andersson. Våra produkter håller extremt hög kvalitet och vi är mycket stolta över dem. Kvalitet handlar inte bara om det vi levererar. För oss är bemötandet också otroligt viktigt, vi vill alltid kunna ge personlig och snabb service.

Mötet med er kunder är väldigt viktigt och det som gör varje dag spännande och inspirerande. Vi lär oss ständigt nya saker genom kunders förfrågningar och erfarenheter. Vi känner alltid samma stolthet och glädje när vi presenterar vårt sortiment.

Vi hoppas på fortsatt förtroende och vill här passa på att hälsa gamla och nya kunder varmt välkomna!

Monica Hagberg Andersson och Thomas Andersson

sök
Varukorg
Knapp, skrolla upp