Toppfält: innehåll
Planerade Aktiviteter 2019

STATUSINFOMRATION COVID-19

Mot bakgrund av regeringsbeslutet om att begränsa större folksamlingar i syfte att minska risken för spridning av Coronavisuset (COVID-19) har många av de inplanerade trädgårdsmässorna och eventen ställts in.

För oss på Grönyte Konsult är säkerheten och hälsan för våra medarbetare och kunder högsta prioritet. Vi ser det som vårt samhällsansvar att noga följa myndigheternas beslut i fråga om coronaviruset och har sedan en tid vidtagit åtgärder för att förebygga risken för smittspridning.

Som andra följer vi utvecklingen av den unika situationen vi alla står inför och ber er ha förståelse för eventuella förändringar i läget. Regeringens beslut, som gäller tills vidare, innebär att den tillåtna gränsen för antalet deltagare sänks från 500 till 50 personer. 

Vi kommer därför inte, så länge beslutet gäller, att genomföra eller medverka på några fysiska arrangemang med fler än 50 deltagare. De mässor som hittills påverkats av de nuvarande reglerna arbetas det intensivt med för att hitta nya tillfällen till. Många har redan nu nya, fastställda datum.  För den senaste informationen, vänligen besök respektive mässa/evenemangs hemsida.

Vi känner stor tilltro för regeringens och samarbetspartiernas agerande. Vi ser fram emot lösningar och en ljusare tid utan Corona. Förutom de inställda mässorna så rullar verksamheten i Sverige på och produktionen och leveranserna från Japan fortsätter som vanligt. Var rädd om varandra så ses vi igen på mässor och evenemang när denna virusperiod är över!

sök
Varukorg
Knapp, skrolla upp