Toppfält: innehåll

silky

Japanska SILKY är sågar av högsta kvalitet för alla verksamma inom trädgård, skog, snickeri och friluftsliv. De används idag av professionella arborister och trädgårdsarbetare över hela världen.  Sågarna tillverkas sedan 1919 i Japan. Sortimentet omfattar fällbara sågar, hölstersågar och stångsågar. Sågbladen har en unik tandning vilket ger hög kapacitet, bra kontroll och ett fint snitt. De är speciellt slipade  med flera vinklar och inte skränkta. Sågarna sågar i ”dragläget” med ett lätt handlag när de skjuts framåt. Handtagen är ergonomiskt utformade med gummiöverdrag. Detta gör att sågen ligger mycket stadigt och säkert i handen. Sågbladen är kromade och tänderna är härdade. Sågbladen är utbytbara. Hölstren till hölstersågarna är i hårdplast, tåliga och slitstarka. Företaget som äger varumärket SILKY heter UM KOGYO INC.

Filmer

goldenstar

Hos oss hittar du Japanska proffssekatörerna Golden Star Mini och Golden Star Medium. Sekatörer med sidoskär av japanskt kvalitets-stål. Sekatörer i en snygg och enkel design, med ett suveränt klipp. Används av både yrkesfolk och privatpersoner. Bästsäljaren är den lilla Golden Star Mini, en liten och smidig sekatör som klarar mer än vad man tror och passar bra till en liten hand.

Vi säljer också Grensax från Golden Star som är lätt och smidig.

Film

chikamasa

Vi säljer även Japanska blomsaxar och sekatörer av märket Chikamasa. Skär av japanskt kvalitets-stål som används av trädgårdsskolor, florister, park- och kyrkogårdsförvaltningar, privatpersoner m.fl.

Film

sök
Varukorg
Knapp, skrolla upp