skip to Main Content

Våra varumärken


 

silky

Japanska SILKY är sågar av högsta kvalitet för alla verksamma inom trädgård, skog, snickeri och friluftsliv. De används idag av professionella arborister och trädgårdsarbetare över hela världen.  Sågarna tillverkas sedan 1919 i Japan. Sortimentet omfattar fällbara sågar, hölstersågar och stångsågar. Sågbladen har en unik tandning vilket ger hög kapacitet, bra kontroll och ett fint snitt. De är speciellt slipade  med flera vinklar och inte skränkta. Sågarna sågar i ”dragläget” med ett lätt handlag när de skjuts framåt. Handtagen är ergonomiskt utformade med gummiöverdrag. Detta gör att sågen ligger mycket stadigt och säkert i handen. Sågbladen är kromade och tänderna är härdade. Sågbladen är utbytbara. Hölstren till hölstersågarna är i hårdplast, tåliga och slitstarka. Företaget som äger varumärket SILKY heter UM KOGYO INC.

Filmer

 


 

goldenstar

Vi marknadsför och säljer Japanska proffssekatörerna Golden Star Mini och Golden Star Medium. Sekatörer med sidoskär av japanskt kvalitets-stål. Sekatörer i en snygg och enkel design, med ett suveränt klipp! Används av både yrkesfolk och privatpersoner. Bästsäljaren är den lilla Golden Star Mini. En liten smidig silverfärgad sekatör. Den klarar mer än vad man tror och passar bra till en liten hand.

Vi säljer också Grensaxar Golden Star. Lätta och smidiga. Två modeller,  en med fast  längd  740 mm och en med teleskopskaft 645-940 mm.

Vi har dessutom en Golden Star Häcksax med teleskopskaft.

Film

 


 

chikamasa

Vi marknadsför och säljer Japanska blomsaxar av märket Chikamasa. Skär av japanskt kvalitets-stål. Fyra olika modeller. Blomsaxarna används av trädgårdsskolor, florister, park- och kyrkogårdsförvaltningar m.fl.

Vi har också Chikamasa sekatörer. Två olika modeller med sidoskär och utbytbara skär .

Film

 


 

Close search
Back To Top