skip to Main Content

Våra varumärken


 

silky

Japanska SILKY är sågar av högsta kvalitet för yrkesverksamma inom trädgårdsbruk, skogsbruk och snickeriverksamhet. Sågarna används idag av arborister, trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare, skogsägare, skolor m.fl. professionella i Sverige idag. Sågarna tillverkas sedan 1919 av Japans största fabrik för handsågar. Sortimentet omfattar sågar för beskärning av träd och buskar samt snickeriarbeten. Sågbladen har en unik tandning vilket ger högre kapacitet, bättre kontroll och slätare snitt än konventionella sågar. De är speciellt slipade  med flera vinklar och inte skränkta. Sågarna sågar i ”dragläget” med ett lätt handlag när de skjuts framåt. Handtagen är ergonomiskt utformade med gummiöverdrag. Detta gör att sågen ligger mycket stadigt och säkert i handen. Sågbladen är kromade och tänderna är härdade. Sågbladen är utbytbara. Hölstren till hölstersågarna är i hårdplast, tåliga och slitstarka. Företaget som äger varumärket SILKY heter UM KOGYO INC.

Filmer

 


 

goldenstar

Vi marknadsför och säljer Japanska proffssekatörerna ”Golden Star Mini” och ”Golden Star Medium”. Dubbelskäriga sekatörer av japanskt kvalitets-stål. Sekatörer i en snygg och enkel design, med ett suveränt klipp! Används av både yrkesfolk och privatpersoner. Bästsäljaren är den lilla ”Golden Star Mini” En liten smidig silverfärgad sekatör, lämplig för personer med mindre händer. Den klarar mer än vad man tror.  ”Att klippa med den är som att skära i smör” säger Anna Pettersson, Tyresö Handelsträdgård. Utnämnd till ”Bäst i test” i Tidningen Land 18/2007

Film

 


 

chikamasa

Vi marknadsför och säljer Japanska blomsaxar av märket Chikamasa. Skär av japanskt kvalitets-stål. Två modeller: Chikamasa E-6C med tandat skär och urtag för klippning av ståltråd. Chikamasa T-55C med slätt skär Blomsaxarna används av trädgårdsskolor, florister, park- och kyrkogårdsförvaltningar m.fl.

Film

 


 

Close search
Back To Top