Toppfält: innehåll
SM I Trädklättring

SM i Trädklättring 2022

SM i Trädklättring är en tävling arrangerad av Svenska Trädföreningen för yrkesverksamma arborister. Grönyte Konsult var på plats för att dela ut fina priser i form av Silkysågar.

Tanken med tävlingen är att främja och sprida säkra arbetsmetoder i samband med trädvård och att visa nya tekniker och utrustning som kan hjälpa arboristen i det dagliga arbetet.

Arboristerna tävlar i fem olika delmoment. Efter en dag med kamp mot klockan och svingande i klätterrep har de som samlat mest poäng kvalificerat sig till finalen dagen efter. I finalen får de tävlande använda hela sin bredd av yrkeskunnande för att vinna titeln svensk mästare i trädklättring. Vinnarna går även vidare till EM och VM där de bästa arboristerna från hela världen möts i en och samma tävling.

– Vilka dagar, SM i Trädklättring 2022. Fin stämning med många hejarop och peppande kramar. Stort tack till arrangören Svenska Trädföreningen för ett proffsigt och härligt event och tack till alla deltagare, besökare, volontärer och utställare för alla fina möten. Tack för att vi får vara med, Monica, VD Grönyte Konsult.

sök
Varukorg
Knapp, skrolla upp