Toppfält: innehåll

Silky Ultra Accel 240 Curve – bäst i test

kapacitetstestJonas Vildmark, Knives – Tools & Arts, har genomfört en intressant test  av fällbara beskärningssågar. Tolv sågar ingick i testet varav tre Silky-sågar: Silky Pocket Boy 130, Silky Super Accel 21 och Silky Ultra Accel 240 Curve.

De fyra aspekter som gicks igenom vid testet var kapacitet, storlek, vikt och funktionalitet. Tabellen till höger visar sågarnas kapacitet och talar sitt tydliga språk. Silky-sågarna placerade sig i topp.

Silky Ultra Accel 240 Curve blev en av Jonas två favoriter i testet. ”För turer då jag har plats för en såg i ryggsäcken så får mer än gärna Silky Ultra Accel 240 Curve följa med. Ultra Accel är mycket kapabel då det kommer till kapning, inte minst tack vare bladlängd, bladform och greppvänlighet.”

Läs hela testet här

 

Silky Ultra Accel 240 Curve

Jonas Vildmark:Ultra Accel 240 Curve är en av Silkys största hopfällbara sågar och i mitt senaste test av viksågar positionerade sig Ultra Accel som vinnare med avseende på kapkapacitet. Denna såg är en av mina absoluta favoriter för tillfällen då jag vill ha en kapabel såg i ryggsäcken.”

Läs recensionen av Silky Ultra Accel 240 Curve

Silky Super Accel 21

Jonas Vildmark:Super Accel 21 är en av Silkys mellanstora hopfällbara sågar och i mitt senaste test av viksågar positionerade sig Super Accel i topp med avseende på kapkapacitet. Super Accel slogs endast av sitt större syskon Silky Ultra Accel 240 Curve”

Läs recensionen av Silky Super Accel 21

Silky Pocket Boy 130

Jonas Vildmark: ”Om vi håller oss kvar en stund vid mitt senaste viksågstest, så skulle jag villja ge Pocket Boy titeln som testets mest effektiva såg, av de 12 testade sågarna, med avseende på förhållandet mellan storlek och kapkapacitet.”

Läs recensionen av Silky Pocket Boy 130

 

 

sök
Varukorg
Knapp, skrolla upp