Toppfält: innehåll
Arborist_ Favorit Silky Sugoi

NYA SILKY SUGOI – FRAMTAGEN I SAMARBETE MED VÅRA PROFFS

En av arboristernas favoritsågar Silky Sugoi har nu blivit ännu bättre. Detta tack vare samarbetet med de professionella användarna. Hölstret har förbättrats så att sågen sitter ordentligt fast i hölstret. Det är viktigt för säkerheten när du klättrar i träden. 

I den föränderliga värld som vi lever i är det viktigt att hela tiden utveckla sina produkter. Det kan handla om allt från tändernas slipning till detaljer på hölstret. Silky utvecklar sina produkter med användaren i fokus. Att vara lyhörda och lyssna på trädfällare, trädvårdare, arborister och andra professionella användare är avgörande. Nya Silky Sugoi är ett bra exempel på det.

För ett par år sedan fick vi i Sverigebesök av Mr Miyawaki och Mr Kusakari från huvudkontoret i Japan. De följde med ut och träffade Sven Bichis och Peter Bellskog som var i full färd med att ta ner några träd. Japanerna var mycket intresserade och ville veta vad trädfällarna tyckte om sina Silkysågar. Sven och Peter var mycket nöjda, men hade några förslag på hur Silky Sugoi skulle kunna göras ännu bättre.

Den progressiva tandningen biter bra.

Idag har vi den nya förbättrade Silky Sugoi till försäljning och den uppfyller förväntningarna.

– Det är fantastiskt roligt att få jobba med den nya Sugoisågen, säger Sven Bichis. Det känns som om vi varit med att ta fram den. Vad roligt att de tog med sig våra synpunkter till designteamet.

– Silky utformar produkter som gör skillnad för professionella yrkesutövare, säger Monica Andersson, VD Grönyte Konsult. Att möta de professionella användarnas behov gör att produkterna ligger i framkant. Tillsammans utvecklar vi varumärket Silky till att fortsätta hålla högsta kvalitet.

PS. Just nu har vi ett tillfälligt erbjudande! Vi rensar lagret på äldre modeller av Silky Sugoi. Passa på!

Tack for nya Silky Sugoi
Som tack för all feedback så fick Sven och Peter varsin ny Silky Sugoi av Monica, Grönyte-Konsult.
Tradfallare med Silkys edning
Mr Miyawaki och Mr Kusakari lyssnar intresserat vad trädfällarna har för synpunkter angående Silkysågarna.
Diskussioner tradfallare och Silkys ledning
Tradfällare med Silky Sugoi
Sven och Peter är nöjda med de nya Silky Sugoi-sågarna.
sök
Varukorg
Knapp, skrolla upp